Sellfy.com är den nya digitala plattformen för att handla digitalt. Böcker, musik, filmer, ja allt som kan distribueras digitalt.

Ett enkelt sätt att handla helt enkelt!

För att handla våra produkter på vår Sellfy butik genom länken nedan eller handla direkt via länkarna nedan.

Sellfy

.

.

Boken om Tintin på äventyr

Tintin på äventyr handlar om en Jack Russel hunds sommaräventyr. Boken passar för barn i åldern 3 – 6 år. Den är på 30 sidor och illustrerad. Boken är i pdf-format.

buy

 

Samisk rarkning

En liten informationsskrift om renskiljning eller rarkning som det heter på samiska. Bilderna är tagna vid en rarkning i februari 2013 i Glissjöberg i Jämtland. Den är på 6 sidor och illustrerad med bilder. Skriften är i pdf-format.

buy

 

Tai Chi

En liten informationsskrift om Tai Chi och dess påverkan på hälsan. Den är på 6 sidor och illustrerad med bilder. Skriften är i pdf-format och kostar.

buy

 

Piercing

Tips och råd om hur du sköter din piercing för att undvika hälsoproblem. Den är på 6 sidor och illustrerad med bilder. Skriften är i pdf-format.

buy

.

Boken om Elon Garp

Boken handlar om en konstnärs liv, från det att han var ung och fram till att han gick bort. Det är en annorlunda bok om en konstnär, fylld med bilder och berättelser! Den berättar om konstnären Elon Garp från en betraktares ögon!  Boken är på 96 sidor och är i stående A4 format.

.

läs mer om boken

.

.

buy