Nu återintroducerar vi Roach klassiska t-shirts med neontryckta bilder. Motiven var handritade och såldes till en början enbart i Amerika. Gunnar Olsson som grundade Roach i Sverige importerade från början tuning kits och aluminiumfälgar från USA. På en affärsresa i Californien i slutet av sextiotalet fick han några dagar över. Med sig hade han en amerikansk motortidning och där hade han sett en frimärksstor annons om tröjtryck.

Han ringde upp numret i annonsen och tog flyget till Ohio. I en liten stuga hemma på gården höll “Roach George” till och gjorde tröjtryck. Med sig hem fick han ett avtal om att börja sälja hans tryck. Det tog något år och sedan var det full fart på mässor och en större efterfrågan än vad man till en början kunde hinna med.

Till de större festivalerna lånade de över Roachbilen, en specialbyggd bil med inspiration från kackerlackans form. Bilen väckte stor uppmärksamhet. Se bilder nedan.

Nu till sommarens festivaler återintroducerar vi tröjorna. Säljstart blir på Bollnäs Motorrevy den 6 -7 april. Någon vecka innan tjuvstartar vi försäljningen på vår webbshop.

Webshop

Share

.

.

.